ЖИТТЯ

“Не розслабляйтеся, але будьте спокійними”: звернення міського голови Переяслава

Міський голова Переяслава знову звернувся до громади. Про що говорив сьогодні?

Сьогодні, 15 березня, міський голова Переяслава Вячеслав Саулко на своїй Facebook-сторінці опублікував чергове відеозвернення. У ньому він, зокрема, закликав підприємців виходити на роботу, цивільних людей не створювати скупчень біля магазинів та банкоматів і вкотре наголосив, що у Переяславській громаді все під контролем. Інформатор відібрав основні тези його звернення.

  • “Прошу не розслаблятися. Ворог – на порозі, на межі нашої громади. Ми чуємо обстріли, рух важкої техніки. Але потрібно бути спокійними. Ваш спокій забезпечують наші люди. Ці люди, не знаючи втоми, несуть службу”.
  • “Звертаюся до підприємців: життя не може зупинитися в нашій громаді, виходьте на роботу. З розумінням, осторогою, але починайте працювати”.
  • “Прошу в людей не створювати паніки біля магазинів, супермаркетів, банкоматів. Ми всім поступово забезпечимо, все тримаємо під контролем”.
  • “Пенсійний фонд доповів мені, що за березень всі пенсії виплатили. Жодних затримок немає”.
  • “Наші волонтери цілодобово задовольняють всі потреби наших захисників. Дякую підприємствам, меценатам, небайдужим жителям, які постійно допомагають. Багато фермерів допомагають нам пальним”.
  • “Наші ВУКГ, енергозабезпечення, медична та пожежні служби працюють в посиленому режимі. Не дай, Боже, щось трапиться – вони першими прийдуть на допомогу. Всі ці інфраструктурні об’єкти перебувають під посиленим захистом”.

Нагадаємо, що Інформатор готовий допомогти вашому бізнесу. Звертайтеся, безкоштовно прорекламуємо.

Нагору