ЖИТТЯ

Масштабна ДТП, видатні спортсмени та базар: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Триває двадцять шостий день війни, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 21 березня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

Біля Переяслава сталася масштабна аварія: є постраждалий. 21 березня минулого року на трасі Бориспіль-Переяслав поблизу села Мирне зіткнулися легковик ВАЗ-2102 та вантажівка DAF з фурою. Також у цю ДТП потрапив Ford Fusion, який їхав за фурою у бік Переяслава. Водій ВАЗу виїхав на зустрічну смугу та зачепив DAF. Вантажівку від удару почало заносити і вона в свою чергу зіткнулась з машиною Ford Fusion та перевернула її. Водій Ford отримав ушкодження: у нього була перебинтована голова та рука.

Шкільна у Переяславі знову порожня, всі пішли базарувати на “Даринок”. Торішній карантинний базар майже не відрізняється від вчорашнього воєнного. На Шкільній торгувати продовольчими товарами заборонено, зате на “Даринку” збирається сила-силенна людей.

Віктор Самолюк із Переяслава продовжує сімейну справу: він багаторазовий чемпіон України зі штовхання ядра. У нашому місті живе або навчається багато видатних людей. Значну частину з них займають спортсмени, які популяризують Переяслав не лише в Україні, а й у світі. Одним із таких є Віктор Самолюк – багаторазовий чемпіон зі штовхання ядра. Рік тому він розповів Інформатору свою історію.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору