ЖИТТЯ

Погода на 25 березня: у Переяславі буде мінлива хмарність

Весна не знає, що таке війна. Вона вже настала, хоча завтра в Переяславі може піти дощ.

У п’ятницю, 25 березня, у Переяславі протягом дня буде переважно хмарно. Сонце вигляне вранці та ввечері. О 2:00 може піти дощ. Опади – 1,7 мм. У цей же час буде найхолодніше – 2 градуси тепла. Вдень та ввечері температура буде 8-9 градусів тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 4-6 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 53 та 96 відсотками протягом доби. Тривалість дня 25 березня – 12 годин 28 хвилин. Завтра день стане на чотири хвилини довшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:46, а захід – о 18:14.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1921 році – 20,3 градуса тепла, а найнижчу в 1895-му – 14,3 градуса морозу.

Народні прикмети:

25 березня вшановують пам’ять преподобного Феофана, сповідника Сигрианського і Григорія, Папи Римського. У народі цей день називають Феофан Проломи Наст, тому що до цього дня активно сходить сніговий покрив, ґрунт повністю відтаює. З цього дня вже можна сіяти редис. У давнину помітили: якщо 25 березня туман, то буде великий врожай льону і конопель.

Нагору