ЖИТТЯ

Діти не для війни: у Переяславі Ольга Канавець створила маленьке диво

Під час війни стало менше розваг та веселощів для дітей. Цю ситуацію виправляє переяславка Ольга Канавець.

Зараз не найпростіший час для нашої країни, а особливо для її маленьких жителів. Для дітей через війну не влаштовують свят так часто, як раніше. А дитинство зовсім не для того, щоб сумувати. Переяславка Ольга Канавець вирішила створити невеличке диво, тож сьогодні, 28 березня, підготувала для малечі безкоштовну розважальну програму. Інформатор бачив, як це було.

До війни Ольга Канавець працювала аніматором, тому розвеселити та знайти підхід до дітей не стало проблемою. Вона вдало підібрала собі костюм “Гонщика” із мультфільму “Щенячий патруль”. Малеча впізнала цього героя.

Діти знайомились одне з одним, перетягували канат, бігали наввипередки з мінівізочками, в яких перевозили кульки, намагались зловити бульбашки. Маленькі переяславці влаштували навіть невеличку дискотеку. Всім охочим залишили патріотичний малюнок на щоці у вигляді прапора України. Наприкінці на дітей чекав смачний перекус.

Ольга Канавець планує влаштовувати такі заходи для дітей хоча б один раз на тиждень. Деталі дізнавайтесь за телефоном (063) 207-35-88.

Для дітей було багато іграшок

Ольга Канавець швидко зацікавила малечу

Діти перетягували канат

Бавились з кульками

Наввипередки бігали з візочками

Цікава гра була з надувними кругами

У дітей навіть була мінівечірка з бульбашками

Дітлахам дуже сподобались малюнки у вигляді прапора

Вони залишились задоволеними таким маленьким святом

Нагадаємо, що 28 березня у школах Переяслава відновили освітній процес. До навчання вже в перший день доєдналось близько тридцяти дітей переселенців.

Оксана Симоненко

Нагору