Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

У Студениках поховали Артура Ушка: односельчани співали Гімн для Героя

Переяславщина попрощалася з Героєм. У Студениках поховали Артура Ушка.

Сьогодні, 31 березня, у Студениках (Студениківська ТГ) поховали Артура Ушка. Він загинув 12 березня, захищаючи Україну, біля Гостомеля на Київщині. Герою було 33 роки. Попрощатися з ним прийшли кілька сотень людей: рідні, друзі, односельчани, побратими. Про це повідомляє Інформатор.

Без чоловіка залишилася молода дружина, без батька ростиме маленька донечка. Мама, ридаючи над могилою сина, молила Бога, щоб її Артур був останнім, чия кров пролилася у цій страшній війні. Присутні проводили Героя в останню путь, стоячи на колінах. А також проспівали для нього Гімн України. Воїни салютували Героєві залпами в небо.

“Не повинна мати прощатись навіки зі своєю кровиночкою, не повинні залишатися вдовами тридцятирічні жінки, не має рости без батька трирічна донечка! Мало сказати, що він загинув, мало сказати, що більше ніколи не візьме на руки донечку і не пригорне дружину. Він пішов, щоб Україна продовжувала жити! Не забудемо! Не пробачимо! Слава Україні і її оборонцям віднині і довіку!”, – написали на Facebook-сторінці Студениківської громади.

Артур Ушко навіки залишиться Героєм

Герої не вмирають. Вічна пам’ять Герою.

Фото із Facebook-сторінки Студениківської громади

Нагору