ГРОШІ

ПриватБанк спише гроші з рахунків “Бонус+” на потреби української армії

Близько 600 мільйонів гривень ПриватБанк перерахує на потреби армії. Кошти візьме у клієнтів.

ПриватБанк вирішив перерахувати весь кешбек (гроші) клієнтів з рахунків “Бонус+” на потреби української армії. Списання заплановано на 1 травня. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку банку.

“ПриватБанк продовжує підтримувати нашу державу у цей непростий час. Тож ми закриваємо програму і перераховуватимемо невикористані залишки на бонусних рахунках для потреб нашої Армії та відновлення України. Загалом це 600 млн грн”, – попередили в банку.

У клієнтів ПриватБанку є місяць, щоб витратити бонуси. Використати накопичені бонуси на віртуальних рахунках “Бонус+” можна для підтримки армії та відновлення країни через мобільний банкінг “Приват24”. Для цього у додатку потрібно вибрати розділ “Добро”, потім натиснути на “Підтримка ЗСУ”. Також кошти можна витратити для власних потреб.

Зазначимо, що на рахунках “Бонус+” зберігаються не гроші клієнтів, а кешбек, нарахований за покупки у партнерів банку. Витратити ці бонуси можна також лише у партнерів ПриватБанку.

Нагадаємо, що у Переяславі в супермаркетах АТБ збирають гуманітарну допомогу для тероборони. Детальніше про це читайте тут. 

Нагору