ЖИТТЯ

Тривалий карантин, старт конкурсу краси та відеодайджесту Інформатора: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Майже півтора місяця триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 9 квітня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі продовжили жорсткий карантин: що заборонено. 9 квітня минулого року обласна комісія з питань ТЕБ та НС продовжила посилений карантин щонайменше до 23 квітня включно. Відтак і Переяслав ще два тижні мав провести в таких умовах. Отож, і надалі навчальні заклади Переяславської ТГ були зачиненими, а громадський транспорт можна було заповнювати не більше, ніж на 50% від сидячих місць. Також продовжували діяти всі обмеження “червоної” зони.

У Переяславі біля Меморіалу слави висадили алею лип. 9 квітня 2021 року в Переяславі біля Меморіалу слави працівники міської ради на чолі із заступником голови Анатолієм Фесенком висадили понад сотню лип. Це влаштували у рамках двомісячника благоустрою Переяславської ТГ. Ці липи громаді напередодні подарував Переяслав-Хмельницький держлісгосп.

У конкурсі краси TOP FACE PEREIASLAV візьме участь 44 дівчини: весь перелік. З 1 до 7 квітня 2021 року тривала реєстрація на онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. Зрештою зареєструвалися 44 учасниці з Переяславської ТГ, Студениківської ТГ, Яготина, Борисполя, Києва, студентки нашого університету, які приїхали з Рівненської, Черкаської, Дніпропетровської та інших областей. Протягом наступних чотирьох днів провели представлення учасниць. А вже 13 квітня стартував перший етап – фотобатл.

Добрий Саулко, медична податкова та викрадене таксі: дивіться найцікавіші новини Переяслава в одному відео. Рівно рік тому вийшов перший випуск новин від Інформатора. У ньому ми розповіли про викрадення автомобіля таксі, хайпове інтерв’ю Тетяни Гич, трагедію в Пристромах та ще дещо цікаве.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору