ЖИТТЯ

У жительки Переяславщини виявили психотропну речовину: які ще були порушення

Поліція Київщини продовжує працювати у посиленому режимі, патрулювати територію та затримувати мародерів. Які порушення зафіксували правоохоронці днями?

Бориспільські слідчі відкрили два кримінальні провадження за фактами незаконного зберігання наркотиків: 24-річна мешканка села Циблі (Циблівська ТГ) зберігала при собі психотропну речовину, а 37-річний чоловік з Борисполя зберігав канабіс. Також поліцейські виявили 37-річного водія з Черкащини, який керував автівкою у стані сп’яніння. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Facebook поліції Київської області.

Що виявили правоохоронці в інших районах Київщини: 

  • На Білоцерківщині поліцейські повідомили про підозру двом мародерам за крадіжку майна громадян. Викрили двох драгдилерів.
  • У Вишгородському районі поліцейські повідомили про підозру чоловікові за незаконне зберігання зброї та боєприпасів. На звільнених територіях тривають відпрацювання та допомога населенню, що постраждало під час окупації. Поліція, органи місцевого самоврядування та волонтери доправили гуманітарну допомогу жителям села Катюжанка.
  • Поліція Бучанщини продовжує відпрацьовувати територію району, встановлювати жертв російської окупації, оглядати тіла загиблих. За добу правоохоронці доправили до патологоанатомічних відділень тіла понад 80 осіб, які загинули в ході воєнних дій агресора.
  • Правоохоронці Обухівщини задокументували 5 фактів незаконного зберігання наркотичних засобів. Крім того, виявили двох водіїв напідпитку.
  • У жителя Ржищева поліцейські за місцем проживання виявили та знищили 400 літрів рідини для виготовлення алкоголю та 40 літрів готового алкоголю.

Нагадаємо, що у боях на Чернігівщині загинув майор Віталій Краснюк із Переяславщини. Попрощалися з Героєм 10 квітня. 

Нагору