ЖИТТЯ

Трупи у річці та палаючому будинку, баскетбол та краса: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Понад півтора місяця триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже починаємо забувати, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 13 квітня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

У Переяславі у річці рибалки знайшли труп. 13 квітня минулого року о 12:07 рятувальникам повідомили про те, що рибалки на річці Альта виявили тіло. Розвідка прибула на виклик вже о 12:13 та виявила, що тіло перебуває у воді поблизу берега. О 12:19 рятувальники витягнули його з води. На той момент було невідомо, хто ця особа.

На Переяславщині жінка згоріла у власному будинку. Днем раніше до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Помоклі Ташанської ТГ на вулиці Шкільна. Вогонь гасили 8 пожежників. Внаслідок пожежі загинула людина: рятувальники знайшли тіло жінки 1968 р.н.

Вікторія Кондусь із Переяслава у складі “Прометея” стала чемпіонкою України з баскетболу. Рік тому “Прометей” із Кам’янця у дебютному для себе сезоні став чемпіоном жіночої Суперліги України з баскетболу. У фіналі він у трьох матчах переміг “Київ-Баскет”: 105:79, 84:74 та 86:75. 35 очок, 12 підбирань та 5 результативних передач зробила у цих вирішальних протистояннях переяславка Вікторія Кондусь, яка грала на позиції захисника.

Конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV: змагання за корону розпочалося. У Переяславі у цей час тривав онлайн-конкурс краси TOP FACE PEREIASLAV. 44 учасниць розділили на пари, у кожній з яких мала визначитися одна переможниця. 22 дівчини пройшли до наступного етапу – портфоліо, де мали презентувати себе фотографіями та інформаційними постами.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору