ЖИТТЯ

На Переяславщині затримали двох нетверезих водіїв: вони ухилялися від мобілізації

Затримали двох п’яних водіїв. Вони ухилялися від мобілізації.

На Переяславщині затримали двох громадян, які керували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Їх притягнуть до адміністративної відповідальності. При цьому виявилося, що порушники ще й ухилялися від явки до військкомату. Про це на сесії міської ради Переяслава 14 квітня повідомив Андрій Конон, керівник Переяслав-Хмельницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передає Інформатор.

Також Андрій Конон прозвітував про роботу протягом воєнного часу:

– Виявляємо людей, які не стоять у нас на тимчасовому обліку. Наше завдання щодо оборони міста залишається незмінним. Під час комендантської години у нас наразі спільно з поліцією працюють патрулі. Робота, можна сказати, відмінна, адже вже є результати. Два громадяни були затримані при керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Вони ухилялися від явки у військовий комісаріат. Ухилянти вже пройшли медичну комісію і підуть захищати Батьківщину.

Нагадаємо, що переяславська лікарня працює у штатному режимі, а пацієнтів приймають без декларації. Про свою роботу звітувала директорка лікарні.

Нагору