ЖИТТЯ

Померла 51-річна викладачка університету в Переяславі Ольга Новак

51-річна викладачка переяславського університету Ольга Новак передчасно померла. Причиною смерті стала хвороба.

Сьогодні, 15 квітня, хвороба передчасно забрала життя завідувачки кафедри теорії та методики професійної підготовки Університету Григорія Сковороди в Переяславі Ольги Новак. Їй був 51 рік. Про це повідомили на офіційному сайті університету, передає Інформатор. Прощання з Ольгою Михайлівною відбудеться завтра, 16 квітня о 12:00 за місцем її проживання.

“Прикро, що гіркі новини про втрати приходять не лише з війни. Керівництво, професорсько-викладацький та студентський колективи, співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі, колективи кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої освіти та кафедри теорії та методики професійної підготовки у глибокій скорботі з приводу смерті видатної колеги і висловлюють найщиріші слова співчуття родині та усім, хто знав Ольгу Новак. Її ім’я назавжди вкарбовано в нашу пам’ять та історію нашого закладу”, – пишуть на сайті навчального закладу.

Ольга Новак народилася 13 грудня 1970 року в смт Володарка Київської області. Навчалася в Переяслав-Хмельницькому університеті імені Григорія Сковороди, в якому потім залишилася вже в якості працівника. З 1989 по 1999 рік працювала на посаді бібліотекаря, з 199го по 2005-ий – старшого лаборанта кафедри педагогіки, з 2005-го по 2013-ий – на посаді старшого лаборанта кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання, з 1 листопада 2013 року – викладачка кафедри загальної педагогіки і педагогіки вищої освіти університету, з 2015 року – старший викладач, з 2019 року – доцент кафедри.

Нагадуємо, нещодавно Переяславщина втратила захисника. Віталій Краснюк загинув у боях на Чернігівщині.

Нагору