ЖИТТЯ

Сьогодні в Переяславі та Єрківцях горіла суха трава: фото з місця подій

За добу на Переяславщині сталося дві пожежі. У Переяславі та Єрківцях горіли трав’яні настили.

Сьогодні, 15 квітня, о 14:20 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння очерету в селі Єрківці (Дівичківська ТГ), на вулиці Миру. На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі чотирьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) Денис Порохня.

О 14:40 пожежники прибули на місце події та встановили, що горить суха трава та очерет на загальній площа 1,5 га. Через сильний вітер була загроза розповсюдження вогню. О 15:30 загоряння вдалось локалізувати, а ліквідували його о 15:55. Причина загоряння та збитки встановлюються.

У той же час, о 15:50 пожежникам повідомили про ще одну пожежу – суха трава загорілася в Переяславі, на вулиці Суворова. Рятувальники прибули о 16:00 та встановили, що горіла трава на площі 0,1 га. Пожежу вдалося ліквідувати до приїзду ДСНС.

У Єрківцях горіла суха трава

Загоряння в Переяславі

Пожежа в Єрківцях

Нагадуємо, нещодавно з Переяслава до Бучі знову прибули гуманітарні вантажі. Наші земляки також долучилися до прибирання міста, що постраждало від ворожих військ.

Фото надав Денис Порохня

Нагору