ЖИТТЯ

Поліцейські виявили наркотики у трьох жителів Переяславщини: які ще були порушення

Поліція Київщини продовжує посилено нести службу, патрулювати територію та затримувати мародерів. Які порушення зафіксували правоохоронці днями?

Поліція Бориспільщини виявила чотири факти незаконного зберігання наркотиків: у 32-річного жителя Переяслава знайшли мешканця канабіс, пристрої для паління та амфетамін, а у 22-річного молодика в селі Вінинці та у 24-річної жительки села Циблі вилучили наркозілля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Facebook поліції Київської області.

Що виявили правоохоронці в інших районах Київщини: 

  • У Бучанському районі продовжується розмінування території, пошук та виявлення безвісти зниклих громадян. Крім цього, триває вивіз загиблих, так за добу правоохоронці оглянули та вивезли 29 тіл. Також затримали дві групи мародерів у Ірпені.
  • На Вишгородщині тривають зачистки звільнених від окупантів територій, в тому числі із залученням приданих сих. Поліція також затримала мародера з Хотянівки, який викрав з підприємства сільськогосподарську техніку.
  • У Броварах 35-річний місцевий житель пограбував перехожого, вирвавши з рук сумку з цінним майном. Зловмисника виявили та затримали. Поліцейські Броварщини також провідали родини, які опинились у складних життєвих обставинах.
  • В Білій Церкві у 36 та 43-річного лиходіїв вилучили амфетамін, а на Фастівщині поліцейські вилучили у 42-річного чоловіка канабіс.

Нагадуємо, нещодавно ми дізналися, як на переяславців вплинули воєнні дії. Чи готувалися вони до війни, як почуваються зараз та чому не поїхали з міста, дізнавайтеся в нашому відеосюжеті.

Нагору