ЖИТТЯ

У Переяславі пропонують курси швидкого читання: деталі

А тобі під силу читати більше, ніж одна тисяча слів за хвилину, чи можливо, ти плануєш винайти щось нове та корисне для людства? Тоді без читання ніяк! Для дітей від 7-8 років, які уже читають 40-60 слів на хвилину, Центр розвитку інтелекту SMARTUM-Переяслав пропонує курс Ліберики.

Центр розвитку інтелекту SMARTUM-Переяслав розташований на вулиці Богдана Хмельницького, 18. Про це повідомляє Інформатор.

Контакти:

Ліберика – це програма швидкого читання. Навички швидко читати та аналізувати отриману інформацію дуже важливі в сучасному світі.

Висока швидкість читання – це лише побічний продукт методики Ліберика. Головне, що ваша дитина полюбить читати книги. Крім цього, її мозок буде працювати з високою швидкістю сприйняття й оброблення інформації. Дитина навчиться концентруватися на важливому і швидко запам’ятовувати.

У дитини розвивається образне мислення, логіка, пам’ять, увага і дрібна моторика. Для розвитку дрібної моторики розроблена спеціальна нейроакробатика, яка дозволяє тримати мозок в тонусі. Ми знаємо безліч ефективних вправ, що розвивають боковий зір та просторову увагу, мислення, пам’ять, орієнтацію в просторі.

До курсу Ліберика входить комплекс вправ, що складається зі спеціальних технік читання з використанням авторських розробок нашої компанії. За допомогою цих технік дитина переходить від класичного горизонтального читання до блокового читання і навіть до читання зверху вниз.

Завдяки певним технікам читання дитина зможе розуміти прочитаний текст на 100%. Під час навчання дитина зможе регулювати свою швидкість і розуміння. Також дитина повинна вміти змінювати свою швидкість читання, миттєво підлаштовуючись під текст, його складність і свої вимоги до тексту.

Розуміння поліпшується за рахунок комплексу вправ для розвитку образного мислення, уваги і пам’яті. На скільки є довготривалими навички швидкісного читання? На все життя. Це за умови, якщо навички будуть постійно використовуватися. Для закріплення навичок у нас є система посткурсового доступу до платформи, яка зручна для всіх наших учнів і дозволяє відстежити ефект закріплення результатів дитини з Ліберики.

Кожне заняття з Ліберики – це подорож країнами знань та прогресивного розвитку.

Нагадуємо, нещодавно двоє юнаків із Переяслава створили ремікс на пісню гурту Kalush та Skofka під назвою “Додому”. Більше про це вони розповіли Інформатору.

Безкоштовна публікація

Нагору