ЖИТТЯ

На ярмарку хендмейд-речей в Переяславі для ЗСУ зібрали близько 13 тисяч гривень

На центральній площі Переяслава продавали хендмейд-речі. Виручені кошти передадуть на потреби ЗСУ.

Сьогодні, 27 квітня, на центральній площі Переяслава влаштували ярмарок речей, виготовлених власноруч. Захід організувала переяславка Наталія Шульга. Серед речей, які представили на ярмарку, були іграшки, прикраси, віночки та інші цікаві вироби. Загалом зібрали 12 тисяч 884 гривні. Кошти передадуть на потреби Збройних Сил України. Про це повідомляє Інформатор.

Містяни, окрім виробів, могли придбати малюнки дітей із Переяслава та Києва. Були малюнки і тих дітей, батьки яких зараз служать в ЗСУ. Також були представлені фотороботи. Початкова ціна малюнків – 50 гривень, а фотороботи продавали від 70 гривень.

— На ярмарку представлені найрізноманітніші роботи всіх майстрів нашого міста. Є в’язані ляльки, шиті ляльки, вироби з бісеру, лози, резинки, брилки, мильні троянди. Вироби є від 25 до 1000 гривень. На цінниках мінімальна вартість продукту та роботи майстра, а далі вже людина скільки побажає, стільки і заплатить. Також у нас є “Чаша щедрості”, куди можна зробити свій внесок допомоги, — розповіла Наталія Шульга.

Сьогодні на центральній площі міста відбувся хендмейд ярмарок

Вже зранку містяни почали збиратись біля столиків з виробами

На ярмарку була “Чаша щедрості”

Вироби надали майстри із Переяслава

На ярмарку можна було придбати малюнки дітей та фотороботи

Ось таких чудових гномиків можна було купити собі

Діти з цікавістю розглядали речі

Переяславці охоче купували вироби

Організувала ярмарок Наталія Шульга

Патріотичні мильні троянди зачаровують

Юна Переяславка обрала собі плюшевого зайчика

Виробів було чимало, тож вибрати складно

Дівчата могли придбати дуже гарні віночки

Нагадаємо, що Вікторія Кожевнікова із Переяслава розробила стікери-емблеми для бригад та підрозділів ЗСУ. Наразі дівчина створила лише два стікери, але вже задумується над розробкою патріотичних емблем, якими могли б користуватись люди в соцмережах.

Оксана Симоненко

Нагору