ЖИТТЯ

“Битися, не журитися”: Вікторія Кожевнікова із Переяслава створила стікери для бійців ЗСУ

Переяславка створила стікери у соцмережі для бійців ЗСУ. Згодом вона збирається зробити більше патріотичних емблем.

Вікторія Кожевнікова із Переяслава розробила стікери-емблеми для бригад та підрозділів ЗСУ. Наразі дівчина створила лише два стікери, але вже задумується над розробкою патріотичних емблем, якими могли б користуватись люди в соцмережах. Інформатор дізнався, звідки з’явилась ідея створення та написів на стікерах.

– Я малюю в телефоні вже рік, а конкретно стікери почала створювати тиждень тому. Для цього використовую відповідну програму. Виготовлення однієї емблеми займає один день. Створити стікери для ЗСУ попросив знайомий, який допомагає бійцям. 50% виручених коштів вирішила відправляти на потреби ЗСУ, – розповіла Вікторія.

Також створюю емблеми, візитки, сертифікати, портрети на замовлення. Головна фішка стікерів-портретів у тому, що вони максимально схожі на власника за мімікою. Це і вирізняє їх зі стандартних. Дизайн впирається лише у фантазію замовника. Стікери підійдуть усім, хто користується Telegram, Instagram, Viber, WhatsUp. Нещодавно почала виставляти свої роботи на NFT-платформі OpenSea, де люди з усього світу можуть їх придбати за криптовалюту та водночас підтримати армію України. Нікнейм: _Mango_.

Переяславка Мар’яна Волошин зазначила, що напис “Працюємо” для одного із стікерів придумав житель міста Андрій Коваль:

– Напис пов’язаний із тим, що бувають моменти емоційного вигорання, коли починаєш думати, що нічого не хочеться та не вдається. Андрій же починає шукати позитивні емоції і закликає, щоб ми не розслаблялись та працювали. Саме цим бригадам ми допомагаємо не тільки продуктами харчування, а і необхідним обладнанням. 87-ма бригада сформувалась відносно нещодавно, в ній служать місцеві хлопці, яких знаємо особисто.

Щоб отримати стікери-емблеми та допомогти ЗСУ ви можете зробити замовлення особисто в авторки. Вам відправлять заархівовані оригінали стікерів на електронну пошту. Зв’язатись із Вікторією ви можете в Instagram або в Телеграмі @kozhevnikova_viktoriia.

Нагадаємо, що статус учасника бойових дій в Україні отримають не всі добровольці. Деталі дізнавайтесь за посиланням. 

Нагору