ЖИТТЯ

Чернігівський пес Патрон може з’явитися на новій марці від “Укрпошти”

“Укрпошта” проведе голосування для визначення дизайну нової марки. На ній може з’явитись пес Патрон, який допомагає шукати міни та снаряди. 

Після завершення випуску поштової марки “російського військового корабля”, “Укрпошта” проведе голосування, задля визначення дизайну нової продукції. На нових марках може з’явитися пес Патрон, який допомагає українським військовим шукати міни та снаряди, що не розірвалися, повідомляє Інформатор.

“Я знаю, що люди чекають на нову марку. Ми демократична країна і демократична компанія. Наступного тижня компанія запустить голосування для визначення малюнка для майбутнього продукту. Ідей для майбутніх марок насправді багато, серед них і пес Патрон та малюнки на честь ЗСУ чи волонтерів, та малюнок “Доброго вечора, ми з України”, – розповів голова компанії Ігор Смілянський в інтерв’ю для Forbes.

“Насправді є багато тем, які заслуговують на те, щоб з’явиться на марках “Укрпошти”. Яку виберуть, таку і випустимо”, — зазначив Смілянський.

Пес Патрон здобув популярність далеко за межами України після початку військового вторгнення росії. Він разом із саперами ДСНС Чернігівської області допоміг знайти близько 90 вибухових пристроїв, які залишили окупанти після відступу.

Нагадаємо, що 24 квітня на території університету в Переяславі вперше освячували великодні кошики. Як це було дізнавайтесь тут. 

Нагору