ЖИТТЯ

У Переяславі “освіжають” міст над Альтою: він залишається “патріотичним”

У країні все ще триває війна. Втім, це не стає на заваді благоустрою Переяслава. У місті зараз фарбують, косять, садять і влаштовують толоки.

У Переяслав прийшла справжня весна. Для когось тепло сприяє прогулянкам вулицями, для інших – комфортній роботі. Комунальники саме зараз, 29 квітня, працюють над привабливістю й охайністю Переяслава – перефарбовують паркани й бордюри, косять траву. “Патріотичний” альтицький міст на вулиці Богдана Хмельницького також “освіжають”. Як і раніше, він буде у синьо-жовтих кольорах українського прапору. Інформатор зробив декілька кадрів робочого процесу.

Порядок наводять не лише в центрі Переяслава, а й на його околицях. Приміром, нещодавно працівники та студенти місцевого університету проводили толоку на території студмістечка позаду пам’ятника Григорія Сковороди. Там планують створити сквер. А вчора, 28 квітня, міські депутати висаджували у місті дерева.

Працюємо з усмішкою

Весняні оновлення

У Переяславі синьо-жовті кольори – не рідкість

Під час роботи можна трохи потеревенити

Чим нас більше – тим все швидше

Благоустрій міста, попри війну

Міст тепер буде яскравішим

Нагадуємо, що на дорогах під час воєнного стану має бути спокійно. Яким транспортом на території Переяславської ТГ рухатися заборонено, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору