ЖИТТЯ

Як завершуватиметься навчальний рік в університеті Переяслава

Війна не стала завадою для здобувачів вищої освіти в університеті Переяслава. Проректор розповів про плани щодо завершення навчального року.

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі підсумкова атестація випускових курсів здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр відбудеться у дистанційному режимі (денна форма навчання – з 1 червня по 18 червня, заочна – з 25 квітня по 14 травня) на основі програмних ресурсів Microsoft Teams (Zoom Video Communications) і платформі Moodle за графіками деканатів. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт навчального закладу.

Проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник наголошує, що через воєнний стан є можливість коригування термінів роботи екзаменаційних комісій. Крім того, є можливість за бажанням скласти іспит під час підсумкової атестації здобувачів випускових курсів освітнього рівня бакалавр замість захисту кваліфікаційної роботи. Важливо, щоби під час сесії та атестації здобувач освіти обов’язково виходив на зв’язок, незалежно від місця його перебування. Якщо немає можливості дотриматися цієї вимоги, студент може взяти академічну відпустку.

Нагадуємо, що в Київській області, зокрема, й на Переяславщині з’явилася можливість шукати роботу через соцмережі. Про актуальні вакансії, виплати для роботодавців та шляхи пошуку робочих місць – у цій публікації.

Нагору