ЖИТТЯ

На Київщині залишаються непізнаними 280 тіл вбитих окупантами мирних жителів

На початку квітня Київську область звільнили від російських окупантів. Але після тих звірств, що вони скоїли, залишились непізнані тіла, а деякі люди вважаються зниклими безвісти.

У Київській області, яка перебувала під окупацією російських військ, залишаються непізнаними 280 тіл убитих бойовиками людей, ще 300 вважаються зниклими безвісти. Про це в ефірі телемарафону повідомив  начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передає Інформатор Україна.

“На сьогодні вже 1 202 тіла загиблих цивільних осіб оглянуті слідчими та передані до судово-медичних установ для встановлення остаточної причини смерті. 280 осіб станом на сьогодні залишаються непізнаними. Щодо тих, які зникли безвісти і доля їх нам невідома, – це 300 людей. Щодня ця цифра змінюється”, – сказав Нєбитов.

Зазначимо, Ірпінь, Бучу, Гостомель та всю Київську область звільнили від російських окупантів на початку квітня. У звільнених містах та селах зафіксували масові вбивства рашистами мирних жителів.

Нагадаємо, що в Україні запустили сервіс, де переселенці можуть знайти житло та отримати гуманітарну допомогу. Деталі дізнавайтесь за посиланням. 

Нагору