Переяслав Перейти на сайт

На Київщині залишаються непізнаними 280 тіл вбитих окупантами мирних жителів

На початку квітня Київську область звільнили від російських окупантів. Але після тих звірств, що вони скоїли, залишились непізнані тіла, а деякі люди вважаються зниклими безвісти.

У Київській області, яка перебувала під окупацією російських військ, залишаються непізнаними 280 тіл убитих бойовиками людей, ще 300 вважаються зниклими безвісти. Про це в ефірі телемарафону повідомив  начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов, передає Інформатор Україна.

“На сьогодні вже 1 202 тіла загиблих цивільних осіб оглянуті слідчими та передані до судово-медичних установ для встановлення остаточної причини смерті. 280 осіб станом на сьогодні залишаються непізнаними. Щодо тих, які зникли безвісти і доля їх нам невідома, – це 300 людей. Щодня ця цифра змінюється”, – сказав Нєбитов.

Зазначимо, Ірпінь, Бучу, Гостомель та всю Київську область звільнили від російських окупантів на початку квітня. У звільнених містах та селах зафіксували масові вбивства рашистами мирних жителів.

Нагадаємо, що в Україні запустили сервіс, де переселенці можуть знайти житло та отримати гуманітарну допомогу. Деталі дізнавайтесь за посиланням.