ЖИТТЯ

Мостіпан передав автівку воїнам, а Саулко – медикам: як допомагають меценати на Переяславщині

Два відомі на Переяславщині меценати зробили серйозні подарунки. Передали автомобілі воїнам та медикам.

Засновник Групи компаній “Нива Переяславщини” Олександр Мостіпан передав автомобіль Volkswagen Touareg на потреби нашим воїнам. Із таким проханням до голови Студениківської ТГ Марії Лях звернувся один із захисників-земляків. Вона у свою чергу попросила посприяти відомого бізнесмена та мецената, який неабияк допомагає громаді. Про це вчора, 2 травня, повідомили на сторінці “Ниви Переяславщини” у Facebook, передає Інформатор.

“Військова історія цієї машини ще лише починається, ще буде багато розповідей, як вона, потрапивши у саме горнило війни, рятувала наших воїнів і наводила жах на ворогів. Нехай ця тачка виправдає своє призначення: забезпечить пекло ворогам і стане оберегом нашим воїнам”, – йдеться у повідомленні.

Також вчора міський голова Переяслава Вячеслав Саулко передав новенький автомобіль Renault Logan для потреб Центру первинної медико-санітарної допомоги, що в Переяславі. Придбав його власним коштом.

“Мені було боляче дивитись на зношену Славуту на якій лікарі мусили їздити на виклики. Нехай цей автомобіль буде моїм особистим вкладом у здоров’я переяславців. Впевнений, що це авто точно знадобиться і буде довго допомагати нашим жителям”, – написав Вячеслав Саулко на своїй сторінці у Facebook.

Вячеслав Саулко передав автівку директорці “первинки” Наталії Царенок

Нагадаємо, що попри те, що в країні все ще триває війна, це не стає на заваді благоустрою Переяслава. У місті зараз фарбують, косять, садять і влаштовують толоки.

Нагору