ЖИТТЯ

Комендантська година на Київщині діятиме щодня щонайменше до 15 травня

Комедантська година на Київщині триватиме. Її запроваджуватимуть щоночі принаймні до 15 травня.

На території Київської області, зокрема у Переяславській громаді, комендантська година діятиме щодня з 22:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження запроваджуються з 8 до 15 травня щонайменше. Надалі можуть бути продовжені. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Telegram-канал голови Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка.

Під час комендантської години забороняється перебувати на вулиці та в інших громадських місцях, переміщатися транспортом або пішки. Виняток – наявність спеціальної перепустки встановленого зразка та посвідчення особи.

“Найближчими днями українці вшановуватимуть пам’ять загиблих під час Другої світової війни. Цьогоріч ми змушені це робити в умовах повномасштабної війни, розв’язаної росією проти України. Наш ворог продовжує наносити ракетні удари по українським містам та селам. Звертаємося до всіх мешканців Київщини – будьте максимально пильними в ці дні. Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, чітко дотримуйтеся розпоряджень щодо громадського порядку. Ми обов’язково переможемо, проте наразі важливо зберігти найцінніше – життя людей”, – йдеться у повідомленні.

Нагадуємо, 8 та 9 травня особливо висока ймовірність нанесення по Україні ракетних ударів.

Нагору