ЖИТТЯ

Шахрайство з кредитками, побиття сусідки та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 6 травня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:05. Переяслав. Надійшла заява про те, що 3 травня шляхом шахрайських дій із кредитної картки чоловіка зняли 12670 гривень 56 копійок. А ще в одного чоловіка шахрайським способом зняли з картки 3548 гривень 67 копійок. За цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою).

18:22. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що сусіди побили жінку 1969 р.н. Відомо, що її діагноз – садна обличчя та обох ліктів. За цим фактом відібрали заяву. Наразі триває перевірка.

18:42. Переяслав. Надійшов рапорт поліцейського про те, що під час відпрацювання на вулиці Ярмарковій зупинили жителя села Дівички 1985 р.н. Під час огляду в нього виявили наркотичні засоби (метадон), які він зберігав для власного вживання. За цим фактом відкрили провадження за статтею 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Нагадаємо, що днями в Переяславі зіткнулися два автомобілі. У поліції розповіли деталі аварії.

Нагору