ЖИТТЯ

На Переяславщині рятувальники погасили ще дві пожежі: фото та відео

На Переяславщині тривають пожежі трав’яного настилу. Була загроза житловим будинкам.

8 травня об 11:04 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу біля траси Київ-Черкаси. На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) Денис Порохня.

Об 11:17 рятувальники прибули на місце події. Розвідка за зовнішніми ознаками виявила, що горить трава на площі 0,005 га. Локалізували вогонь об 11:30, а ліквідували – об 11:40 на тій же площі. Вогонь знищив трав’яний настил.

Цього ж дня о 15:30 надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу та загрозу житловим будинкам у Дем’янцях (Переяславська ТГ). На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб.

О 15:45 рятувальники прибули на місце події. Розвідка за зовнішніми ознаками виявила, що горить трава на площі 0,05 га. Локалізували вогонь о 16:48 на площі 0,06 га, а ліквідували – о 17:15 на тій же площі. Вогонь знищив трав’яний настил. Ніхто не постраждав.

 

Пожежа біля траси Київ-Черкаси

Пожежа в Дем’янцях

Нагадаємо, що 7 травня на Переяславщині також сталася пожежа. Відео та фото з місця події дивіться тут. 

Нагору