ЖИТТЯ

У Переяславі знову проведуть благодійний ярмарок хендмейд-речей

У Переяславі вдруге проведуть благодійний ярмарок, де продаватимуть хендмейд-речі. Зібрані кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

У суботу, 14 травня, об 11:00 на центральній площі Переяславі знову влаштують ярмарок хендмейд-виробів. Виручені кошти віддаватимуть на потреби ЗСУ. Про це у соцмережах повідомила організаторка Наталія Шульга, передає Інформатор.

“Цього разу на вас чекає ще більше різноманіття товарів від майстринь Переяслава, ще більше розваг для ваших діток та смаколиків на будь-який вік”, – йдеться у повідомленні.

Минулого разу ярмарок відбувся 27 квітня. Тоді для ЗСУ вдалося вдалося зібрати майже 12884 гривні. Продавали іграшки, прикраси, віночки та інші цікаві вироби. Також можна було купити малюнки від дітей із Переяслава та Києва та фотографії. Початкова ціна малюнків була 50 гривень, а фотороботи продавали від 70 гривень.

Нагадаємо, що днями в Переяславі на АЗС “KLO” завезли пальне. Втім, воно закінчилось вже через кілька годин. Як на це відреагували водії, дивіться у нашому сюжеті.

Нагору