ЖИТТЯ

У Переяславі всі працівники Центру надання соцпослуг перерахували на потреби ЗСУ заробіток за один день

Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції прозвітував про свою роботу за останній тиждень. Скільки осіб обслуговують та як допомагають ЗСУ?

За період з 9 по 13 травня Центр надання соціальних послуг та соціальної інтеграції у Переяславі видав 91 продуктовий набір для жителів громади. А послугами центру за цей час скористалися 13 внутрішньо переміщених осіб. Що ще зробили, розповідає Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку центру.

Шестеро людей безкоштовно отримали допоміжні засоби реабілітації, а засоби особистої гігієни отримали 10 осіб. Послугами в перукарні центру скористалися 17 осіб. Наразі погодинно отримують реабілітацію 18 дітей з інвалідністю у стаціонарному відділенні комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та дітей групи ризику.

Відділення соціальної допомоги обслуговує 261 особу за місцем проживання, а у стаціонарних відділеннях центру на повному державному утриманні перебуває 154 клієнти. Також працівники закладу перерахували одноденний заробіток у розмірі 60 тисяч 500 гривень на потреби ЗСУ.

Нагадуємо, що на Київщині зміниться тривалість комендантської години. Це почнеться із 15 травня.

Нагору