ЖИТТЯ

“Одягни вишиванку – підтримай захисника”: в Переяславі влаштують благодійний захід

У Переяславі одразу в двох локаціях проведуть благодійний захід з нагоди Дня вишиванки. Готуйте подарунки для воїнів, вбирайтеся в традиційну українську вишиванку й вирушайте відзначати свято.

День вишиванки традиційно святкують у третій четвер травня. Цьогоріч свято припадає на 19 травня. Напередодні, 17 та 18 травня, у Переяславі проведуть благодійний захід під гаслом “Одягни вишиванку – підтримай захисника”. Про це Інформатор дізнався на сайті Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

17 та 18 травня з 12:00 до 19:00 захід пройде одразу на двох локаціях:

  • сквер біля Вознесенського собору (“Серце Переяслава”);
  • територія університету.

На гостей чекають фотозони, фотоконкурси, майстер-класи, ярмарок-продаж, показ фільму просто неба та інші цікаві заходи. Відвідувачам пропонують надягти вишиванки для збереження антуражу свята, а також підготувати подарунки для українських воїнів (футболку, шкарпетки, засоби гігієни тощо). На місці також можна буде заповнити для них листівку зі словами підтримки.

Повну програму заходів та точний час проведення університет обіцяє анонсувати вже на початку наступного тижня.

Повідомляється, що благодійна акція пройде за сприяння кафедри документознавства та методики навчання факультету гуманітарно-природничої освіти та соціальних технологій УГСП, міського голови Переяслава Вячеслава Саулка, а також молодіжного центру “Зустріч”.

Нагадаємо, що в Переяславі вдруге проведуть благодійний ярмарок, де продаватимуть хендмейд-речі. Зібрані кошти передадуть на потреби Збройних Сил України.

Нагору