ЖИТТЯ

Шахрайство, наркотики та ДТП: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 13 травня переяславські поліцейські мали 49 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 49 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:01. Переяслав, вулиця Покровська. Поліції повідомили про ДТП за участі автомобілів Jeep Compass та ВАЗ. Заявник зазначив, що ВАЗ поїхав з місця події в напрямку пожежної частини. Правоохоронці склали схему ДТП та відібрали заяву.

12:26. Гречаники (Дівичківська ТГ). Поліцейські повідомили, що зупинили чоловіка 1981 р.н., в якого виявили 5 грамів канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

15:08. Хоцьки (Циблівська ТГ). Правоохоронцям повідомили, що на дитячому майданчику чоловік наніс тілесні ушкодження дівчинці близько 12 років. Зазначили, що той перебував у нетверезому стані, тримав дівчинку за шию. У поліції повідомили, що конфлікт врегулювали до їхнього приїзду.

16:33. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у службовому приміщенні комунального підприємства колишній працівник вирізав опалення. Викликали поліцію для фіксації. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

17:31. Переяслав. Надійшла письмова заява від переселенки щодо шахрайства. Жінка повідомила, що їй зателефонувала людина, яка представилася працівником служби безпеки “ПриватБанку”, і сказала, що з її карти знімають кошти, тому їй потрібно перерахувати їх на мобільний рахунок номера (095) 342-38-58. Заявниця зробила це – перерахувала 13600 гривень. “Представник служби безпеки” сказав, що згодом гроші повернуться на картку, але цього не сталося. За цим фактом відкрили провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ (Шахрайство).

Нагадуємо, що на Київщині зміниться тривалість комендантської години. Це почнеться із 15 травня.

Нагору