ЖИТТЯ

Перемога в конкурсі краси, тренування на стадіоні та базар: чим жив Переяслав рік тому

Яким був Переяслав цього дня рівно рік тому? Про що ми турбувалися та чому раділи?

Майже три місяці триває повномасштабна війна, а ми, здається, вже забули, що таке звичайне життя. Те, що було до 24 лютого, видається таким нереальним і простим. Пропонуємо вам згадати, чим жив Переяслав рівно рік тому – 16 травня 2021-го. Найпростіше це зробити, переглянувши публікації Інформатора за цей день.

Єлизавета Маслюкова стала переможницею конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. Торік 16 травня у сквері “Серце Переяслава” відбулося урочисте нагородження переможниці та фіналісток конкурсу краси TOP FACE PEREIASLAV. За результатами голосування глядачів та журі найкращою стала переяславка Єлизавета Маслюкова. Вона отримала головний приз – 3 тисячі гривень. Першою віце-міс стала Анастасія Черней із Переяслава, другою віце-міс – Ілона Горобей. Четверте та п’яте місця посіли Анастасія Мірошніченко та Юліана Козьмін.

На стадіоні у Переяславі провели безкоштовні тренування з фітнесу, боксу та TRX: як це було. Цього ж дня із самого ранку розпочалися загальні тренування на міському стадіоні. Дмитро Мілов запросив місцевих спортсменів, які його підтримали та вирішили провести тренування з фітнесу, TRX та боксу. Заняття проводили безкоштовно. Прийшло близько 50 осіб.

Які продукти люди купують охочіше: репортаж з недільного базару. А на базарі, що традиційно проходив цього дня на вулиці Шкільній у Переяславі, всі торгові ряди повнилися продавцями – вільних місць не було. На хороші торги вплинуло й те, що 1 травня вся Київська область разом із Переяславом перейшла до “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки, тобто карантинні обмеження послабили. Крім великої кількості продавців, на базарі зібралося ще й чимало покупців, які прийшли з різних причин: хтось хотів придбати найнеобхідніше, інші – просто обновити гардероб.

Пам’ятайте, що скоро ми повернемося до звичного життя. Знову турбуватимемося через дрібниці. Знову радітимемо маленьким перемогам. Разом відбудовуватимемо країну. І ніколи не забудемо того, що проживаємо зараз.

Нагору