ЖИТТЯ

Наркотики та крадіжка гаманця: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 19 травня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:56. Переяслав. Поліції повідомили, що 30 хвилин тому в супермаркеті викрали гаманець, в якому було 1200 гривень, документи та банківські картки. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

13:57. Переяслав. Чоловік повідомив правоохоронцям, що його побило 9 людей у балаклавах. Зазначив, що у них були пістолети. У відділі поліції розповіли, що заявник має порушення психіки й систематично телефонує на лінію “102”.

18:09. Семенівка (Студениківська ТГ). Надійшов рапорт поліцейського про те, що в селі Семенівка під час проведення поверхневої перевірки в юнака 2003 р.н. виявили поліетиленовий пакет, наповнений сухою подрібненою речовиною зеленого кольору. Пізніше стало відомо, що в нього було 5 г коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в селі Єрківці (Дівичківської ТГ).

Нагадуємо, що вчора на Переяславщині чоловік скоїв самогубство. Він надів на голову пакет і пустив туди газ із балончика.

Нагору