ЖИТТЯ

“Укрпошта” випустить марку “Російський військовий корабель… Все!” у двох номіналах: які вони

“Укрпошта” випустить нову марку “Російський військовий корабель… Все!”. Вона присвячена знищенню російського крейсера “москва”.

Нова марка вийде тиражем у 5 млн екземплярів – тобто в 5 разів більше за першу і у двох номіналах. Про це повідомив гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський, – передає Інформатор Україна.

“23 травня ми святкуємо День морської піхоти. Так співпало, що цього дня припадає 40 днів з моменту “трагічної” загибелі російського крейсера “москва” – подвійне свято. Тому саме 23 травня “Укрпошта” випустить марку “Російський військовий корабель… ВСЕ!” і почне її продаж. Не потрібно одразу займати черги, час продажу та всі деталі ми оголосимо ввечері 22 травня”, – розповів Смілянський.

Продаватимуть марку більш ніж у 1500 відділеннях “Укрпошти”, включаючи райцентри. Першого тижня 1 мільйон марок буде направлено саме до відділення. 1,5 мільйона марок продаватимуться на 5 інтернет-майданчиках, у тому числі міжнародних. Ліміт – 2 блоки на замовлення.

“Російський військовий корабель… ВСЕ! Смерть ворогам!” F для відправок по Україні

“Російський військовий корабель… ВСЕ! Слава нації!” W для міжнародних відправлень.

Нагадуємо, що “Укрпошта” більше не випускатиме марки та конверти з літерами V та Z. Компанія працює над створенням нових літерних номіналів.

Нагору