ВЛАДА

Олексій Кулеба знову очолить Київську облдержадміністрацію

Олексій Кулеба знову стане головою КОДА. Президент підписав відповідний указ.

Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олексія Кулеби головою Київської обласної державної адміністрації. Іншим указом Глава держави звільнив із цієї посади Олександра Павлюка. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційне інтернет-представництво президента України.

“Очолюючи Київську ОДА, Олександр Павлюк зміг посилити взаємодію між військовими, виконавчою владою та органами місцевого самоврядування в регіоні. З використанням військового досвіду роботи в складних умовах протистояння ворогу навколо Києва були створені нові потужні оборонні лінії. Саме під час головування Олександра Павлюка Київська область була повністю звільнена від російських окупантів. Одразу після цього розпочалася робота з відновлення інфраструктури регіону, зокрема розмінування території, розчищення завалів, відновлення дорожньої та критичної інфраструктури, повернення електропостачання, води та газу в будинки на територіях, що були під окупацією”, – йдеться на сайті Офісу Президента.

Зазначимо, що до цього Олексій Кулеба був головою Київської ОДА з 2 лютого 2022 року до 15 березня 2022 року. Після цього його замінив Олександр Павлюк, який мав військовий досвід, тому сприяв посиленню оборону столиці та області.

Нагадуємо, Більш ніж пів мільйона українців проголосували за нову марку “Укрпошти”. Якою вона буде дізнавайтеся за посиланням.

Нагору