ЖИТТЯ

Гелікоптери на стадіоні, ДТП та конфлікти: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 35 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 і 22 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 35 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

21 травня, 13:51. Переяслав. Заявниця повідомила, що на стадіон приземлились два гелікоптери з українською символікою, на яких написано “поліція” та є символ червоного хреста. Попросила перевірити. Прибувши на місце події, поліція встановила, що гелікоптери нацполіції виконували службове завдання.

21 травня, 21:06. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Заявник повідомив поліції, що відомий йому чоловік незаконно заволодів його автівкою. Згодом, за його словами, в’їхав в електроопору та розбив авто. Конфлікт зрештою врегулювали без втручання правоохоронців. Від написання заяви та пояснень заявник відмовився.

21 травня, 22:29. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її вітчим буянить та створює нестерпні умови для проживання. Довів матір до нервового зриву. По телефону заявниця розповіла, що наряду не потребує, оскільки розібрались самостійно.

22 травня, 12:46. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП. Зіткнулись автівки Volkswagen Golf та Mazda. Пізніше за цим фактом до поліції надійшло скасування виклику.

22 травня, 16:26. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Київ-Харків сталася ДТП. Зіткнулись вантажівка з фурою та автомобіль Mercedes. Внаслідок цього постраждала людина. Однак від госпіталізації вона відмовилась. За цим фактом склали європротокол.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Гланишеві (Переяславська ТГ) та Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що над Київщиною сили ППО збили ворожу ракету. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору