ЖИТТЯ

У Переяславі за марками “Російський військовий корабель… Все” вишикувалась черга

Сьогодні в Україні стартував продаж марки “Російський військовий корабель… Все”. У Переяславі їх можна також купити. 

Сьогодні, 23 травня по всій країні о 14:00 стартували продажі нової марки “Російський військовий корабель… Все”. Кожен бажаючий зможе купити не більше двох аркушів і п’ять конвертів та листівок у будь-якому поштовому відділенні. У Переяслав також завезли ці славнозвісні марки. Черга у центральному відділенні Укрпошти міста, на вулиці Богдана Хмельницького, 49 налічувала близько 15 осіб. Про це повідомляє Інформатор.

“В центральне відділення завезли по 100 пластин з марками із F та W. Також на пошту прислали 50 конвертів. Конверт коштує шість гривень, пластина марок з буквою W 43 гривні, а пластина марок з буквою F – 23 гривні”, – розповіла керуюча відділення Укрпошти Лідія Гриценко.

Місцева жителька Катерина розповіла, що хоче придбати марку для історії, яка відбулась в Україні. Переяславець Вячеслав поділився, що купує марки на пам’ять та для власної колекції.

Нагадаємо, що із міського бюджету Переяслава передали кошти до бюджету Бориспільського району. На що вони передбачені дізнавайтесь тут. 

Нагору