Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі за марками “Російський військовий корабель… Все” вишикувалась черга

Сьогодні в Україні стартував продаж марки “Російський військовий корабель… Все”. У Переяславі їх можна також купити. 

Сьогодні, 23 травня по всій країні о 14:00 стартували продажі нової марки “Російський військовий корабель… Все”. Кожен бажаючий зможе купити не більше двох аркушів і п’ять конвертів та листівок у будь-якому поштовому відділенні. У Переяслав також завезли ці славнозвісні марки. Черга у центральному відділенні Укрпошти міста, на вулиці Богдана Хмельницького, 49 налічувала близько 15 осіб. Про це повідомляє Інформатор.

“В центральне відділення завезли по 100 пластин з марками із F та W. Також на пошту прислали 50 конвертів. Конверт коштує шість гривень, пластина марок з буквою W 43 гривні, а пластина марок з буквою F – 23 гривні”, – розповіла керуюча відділення Укрпошти Лідія Гриценко.

Місцева жителька Катерина розповіла, що хоче придбати марку для історії, яка відбулась в Україні. Переяславець Вячеслав поділився, що купує марки на пам’ять та для власної колекції.

Нагадаємо, що із міського бюджету Переяслава передали кошти до бюджету Бориспільського району. На що вони передбачені дізнавайтесь тут.