ЖИТТЯ

Дзвінки до росії та деревина без документів: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 23 травня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:27. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява про те, що з банківської картки заявниці зникли 6000 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

16:07. Переяслав. Поліція зупинила автомобіль з причепом, де виявили деревину без відповідних документів. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

18:19. Циблі (Циблівська ТГ). Тероборона затримала чоловіка без документів. З його слів, приїхав на заробітки. В телефоні виявили дзвінки за кордон, зокрема до росії. Особу передали працівникам сектору кримінальної поліції.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у селах Студеники (Студениківська ТГ) та Шевченкове (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що в Європі та світі поширюється рідкісна хвороба – віспа мавп. МОЗ закликає українців не панікувати через це.

Нагору