ЖИТТЯ

Наркотики, загублений телефон та п’яна жінка за кермом: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 42 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 25 та 26 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 42 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

25 травня, 12:31. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява від жінки про те, що з її кредитної картки зняли 13 490 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

25 травня, 13:52. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що залишив свій мобільний телефон на столі в приміщенні пошти. Повернувшись через півтори години, телефона не виявив. Поліція провела огляд місця події та відібрала заяву. Наразі триває перевірка.

25 травня, 17:17. Переяслав. Чоловік розповів правоохоронцям, що його дружина в стані алкогольного сп’яніння керує автомобілем. У поліції повідомили, що заявник повідомив, що автомобіль поїхав за межі міста. Від написання заяви та пояснення відмовився.

26 травня, 23:39. Переяслав. Працівник поліції під час поверхневої перевірки виявив у чоловіка 1985 р.н. поліетиленовий пакет з подрібненою речовиною зеленого кольору. Пізніше стало відомо, що в чоловіка було 5 грамів коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Студениках (Студениківська ТГ) та Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що на території Переяславської громади заборонили діяльність УПЦ МП. Що думають про це думають люди, дізнавайтеся за посилання.

Нагору