ЖИТТЯ

Авто у відбійнику, наркотики біля школи, побиття: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 29 травня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 травня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:09. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її чоловіка побила відома особа. У нього – закритий перелом гомілково-ступеневого суглобу. Постраждалого госпіталізували до лікарні Переяслава. За цим фактом на кривдника склали протокол за статтею 125 ККУ (Умисне легке тілесне ушкодження).

14:18. Переяслав. На трасі Бориспіль-Дніпро поліція зупинила авто Mercedes, яким водій перевозив метал без відповідних документів. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Однак при перевірці порушень не виявили.

15:04. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на вулиці Богдана Хмельницького сталася ДТП. Зіткнулись автівки “Славута” та BMW. BMW поїхало з місця події у бік лікарні. На місці події поліціянти склали план-схему та відібрали пояснення. На водія автомобіля BMW склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

16:47. Переяслав. Поліції повідомили, що у парку біля однієї зі шкіл у дівчини виявили згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка схожа на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом склали кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

30 травня, 5:10. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що на трасі Київ-Харків авто Toyota в’їхало у відбійник. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що серед страшних подій є багато перемог нашого народу. Кілька найпозитивніших новин минулого тижня – за посиланням.

Нагору