Переяслав Перейти на сайт

У селі на Переяславщині відкрили поліцейську станцію

У Пристромах відкрили поліцейську станцію. Кошти на покупку поліцейського автомобіля для офіцера громади виділило підприємство “Укрпромпостач”.

Сьогодні, 1 червня, в селі Пристроми (Студениківська ТГ) урочисто відкрили поліцейську станції для офіцера громади. Начальник головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов та голова Студениківської ТГ Марія Лях привітали жителів громади. Офіцеру Миколі Нестеровському вручили ключі від поліцейського автомобіля. Про це повідомляє Інформатор.

Як зазначила під час урочистостей Марія Лях, підприємство “Укрпромпостач” виділило гроші на придбання автомобіля для офіцера громади. Пізніше вона розповіла Інформатору про це детальніше:

– “Укрпромпостач” посприяло тому, щоб у нас з’явився цей автомобіль. Дякую нашим підприємцям, які чесно сплачували податки. Протягом останніх місяців впродовж війни було складно виконати бюджет. Наприклад, у березні ми зробили це на 82%. Втім, уже в квітні вийшли на 100%, і, думаю, за травень вийшли також.

Марія Лях розповіла, що Микола Нестеровський отримав сертифікат поліцейського офіцера громади. Відповідне навчання він проходив у Харкові.

– Після створення в нашій громаді добровольчих об’єднань наші поліцейські цілодобово працювали в режимі чергування. Вони два місяці практично жили на роботі. Громада спокійно жила, спокійно спала, дотримуючись вимог воєнного стану. За цим слідкували поліцейські разом із добровольчими формуваннями. Завдяки їм було набагато комфортніше виконувати всі потрібні заходи, – розповіла голова Студениківської громади.

Нагадуємо, що перший офіцер у Студениківській громаді Руслан Хоменко заступив на службу 26 листопада 2020 року.

Юлія Кравченко