ЖИТТЯ

Зброя, наркотики та дрони: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 53 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 та 2 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 53 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

1 червня, 13:47. Переяслав. У чоловіка виявили наркотичні речовини. Як пізніше стало відомо, він мав при собі 1 грам амфетаміну. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

1 червня, 14:56. Переяслав. Поліції повідомили, що жінку побив її чоловік, після чого вона втратила свідомість. Постраждалій діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та рану потиличної ділянки голови. Від написання заяви жінка відмовилася.

2 червня, 18:15. Переяслав. Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили в чоловіка 1982 р.н. згорток фольги, в якому була речовина білого кольору. Пізніше стало відомо, що він мав 0,5 грама амфетаміну. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

2 червня, 19:06. Переяслав. Поліція зупинила чоловіка 1984 р.н., у якого під час поверхневої перевірки виявили патрони. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу).

2 червня, 21:15. Переяслав. Поліції повідомили, що над містом летів дрон. Зі слів заявниці, у той момент він був над стадіоном ЗОШ №7. Пристрою на місці події поліцейські не виявили.

2 червня, 21:23. Переяслав. Жінка розповіла правоохоронцям, що в мікрорайоні Підварки літає дрон. Цього пристрою також не виявили.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадуємо, що після того, як ворог почав завдавати ударів по українських нафтобазах, виникли проблеми з пальним. Про наявність пального на Переяславщині оперативно можна дізнатися у Telegram-каналі.

Нагору