ЖИТТЯ

У Переяславі жителі міста за власні кошти облаштували велику клумбу: витратили близько 8 тисяч гривень

Представники садового центру “Dream Garden” у Переяславі за власні кошти облаштували велику клумбу в парку імені Тараса Шевченка. Тепер там є самшити, лаванда, барбариси та інші красиві рослини.

Олександр Палатний є власником магазину “Dream Garden” у Переяславі. Окрім цього він займається топіарним мистецтвом – вистригає з рослин різноманітні красиві скульптури. У нього та його колег виникла ідея подарувати нашому місту красиву клумбу. Деталі розповідає Інформатор.

У парку імені Тараса Шевченка є клумба, яка ще вчора мала неестетичний вигляд. Втім, уже зараз там ростуть пухироплідники, самшити, лаванда, карликові туї та барбариси. На це небайдужі жителі міста витратили близько 8 тисяч гривень. Окрім рослин вони ще придбали щебінь як елемент декору.

– Я вважаю, що в місті багато чого потрібно міняти. Протягом часу спостерігав за багато чим красивим, цікавим. З інтернету черпав натхнення. Коли вже моя справа почали давати плоди, тоді разом із колегами вирішили порадувати місто нашою творчістю. У мене ростуть діти, я хочу, щоби вони бачили красивий Переяслав, – ділиться Олександр Палатний.

Нагадуємо, зараз багато російськомовних українців переходять на державну мову. У цьому їм можуть допомогти філологи з Переяслава.

Нагору