ЖИТТЯ

Збита електроопора та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 3 червня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:03. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про крадіжку продуктів із супермаркету “АТБ” на суму 300 гривень. Заявник зазначив, що цей самий чоловік вчора вчинив крадіжку на 800 гривень. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що факт крадіжки не підтвердився.

15:45. Переяслав. Надійшов рапорт від працівника поліції про те, що в Переяславі зупинили чоловіка 1991 р.н. Під час поверхневої перевірки в нього виявили 2 грами амфетаміну. Чоловік пояснив, що зберігав речовину для власного вживання, без мети збуту. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:37. Вінинці (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що біля зупинки громадського транспорту хтось збив електроопору. Зі слів заявника, електроопора висить на кабелях, автомобіля на місці немає, але є його залишки. У відділі поліції нам розповіли, що автомобіль знайшли. На водія склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадуємо, вчора у Вовчкові відбулися збори релігійної громади, котра вирішила, що місцевий храм на честь Святої Параскеви П’ятниці перейде до ПЦУ. Після зборів представник УПЦ МП не хотів впускати людей до храму, через що виникла суперечка. Відеосюжет можна побачити за посиланням.

Нагору