ЖИТТЯ

Вельс – Україна: де дивитися вирішальний матч за вихід на чемпіонат світу з футболу

Чи поїде футбольна збірна України на чемпіонат світу? Це вирішиться сьогодні у матчі з Вельсом.

Сьогодні, 5 червня, збірна України з футболу побореться за вихід на чемпіонат світу-2022. У вирішальному матчі плей-оф відбору наша національна команда зіграє на виїзді зі збірною Вельсу. Розпочнеться протистояння о 19:00 за київським часом. Де його можна подивитися, розповість Інформатор.

Вирішальний матч за вихід на Мундіаль відбудеться на “Кардіфф Сіті Стедіум” у столиці Вельсу. Українці зможуть його переглянути на таких ресурсах (початок трансляції – о 18:50):

  • на телеканалах “Футбол 1” та “Індиго TV” (тимчасовий транслятор контенту каналу “Україна”)
  • на платформі oll.tv (за наявності відповідної підписки).

Зазначимо, що Україна потрапила до стикових матчів за вихід на ЧС-2022, посівши друге місце (12 очок) у групі D з Францією, Боснією та Герцеговиною, Фінляндією та Казахстаном. Вельс з 15 пунктами став другим у квартеті Е з Бельгією, Чехією, Естонією та Білоруссю. У півфінальній зустрічі кваліфікації на ЧС валлійці перемогли Австрію – 2:1. Україна на цій стадії 1 червня була сильнішою за Шотландію – 3:1.

За версією букмекерів, фаворитом матчу Вельс – Україна є гості. На перемогу України в основний час пропонують коефіцієнт 2,7, тоді як потенційний успіх Вельсу оцінюють показником 2,9. Ймовірність нічийного результату – 3,1. Варіант, що українці пройдуть на чемпіонат світу, представлений коефіцієнтом 1,86, а підсумковий успіх Вельсу – 2 (чим менший коефіцієнт, тим більша ймовірність).

Чемпіонат світу в Катарі розпочнеться 21 листопада. У ньому протягом місяця змагатимуться 32 найсильніші збірні планети. Переможець “нашого” плей-оф (Україна або Вельс) потрапить у групу до Англії, Ірану та США.

Нагадаємо, що “Вікімедіа Україна” склала рейтинг найпопулярніших статей з початку війни. Що найчастіше читали українці – за посиланням.

Нагору