ЖИТТЯ

ДТП зі стовпом та парканом, зникнення велосипеда: як минули вихідні для поліції Переяслава

За вихідні переяславські поліцейські мали 44 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 і 5 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 44 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 червня, 10:35. Переяслав. Поліції повідомили, що невідома особа викрала велосипед. Заявник підозрював осіб ромської національності, які живуть неподалік. 5 червня він повідомив, що справу розглядати не потрібно, тому що велосипед виявив неподалік будинку.

4 червня, 15:11. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявник повідомив поліції про ДТП. Авто Scania в’їхало в опору. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

5 червня, 13:43. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що двоє невідомих чоловіків у нетверезому стані в’їхали на авто в паркан. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

6 червня, 0:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля школи близько чотирьох людей вживають алкоголь. Поліціянти обстежили місцевість. Осіб, на яких вказали у повідомленні, не виявили.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що окупанти активно обстрілюють цивільну інфраструктуру. Зведення Генштабу ЗСУ станом на 6 червня дізнавайтесь тут.

Нагору