ЖИТТЯ

Іриска, Стефанія та Лисичка чекають на люблячі сім’ї: заберіть котика додому

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” наразі живе 30 тваринок. Вони всі потребують домівок.

В умовах війни допомога потрібна не лише людям, а й тваринам, про яких нікому попіклуватися. На Переяславщині працює пункт перетримки для котиків, яким опікується Тетяна Зайцева, голова ГО “Кіт у чоботях”. Розміщується він у селі Харківці (Переяславська ТГ) на вулиці Героїв, 15. Там наразі перебуває 30 котиків.

Тетяна Зайцева пояснила Інформатору, що імена є не у всіх котиків, тож кожен може придумати для свого улюбленця щось унікальне. А також розповіла про трьох котиків, які потребують домівки.

КІШЕЧКА, СХОЖА НА ЛИСИЧКУ

Вона лагідна, ніжна та інтелігентна. Вік – 1,3 місяця. Вона проглистована, оброблена від бліх, вакцинована, стерилізована, ходить в туалет на лоток. Потребує люблячої сім’ї, яка потурбується про неї.

ІРИСКА

Вік – 10 місяців. Проглистована, оброблена від бліх, вакцинована, ходить на лоток, стерилізована. Характер нордичний (якщо хоче, щоб погладили, тоді погладьте, а якщо не захоче, то і не погладите). Хоче знайти домівку, де її полюблять.

СТЕФАНІЯ

Красуня Стефанія з великими очима терміново шукає родину. Вона проглистована, оброблена від бліх, вакцинована, стерилізована, ходить в туалет на лоток. Їй понад рік. Кішечка лагідна і мудра.

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої. Тел.: (066) 695-69-28.

Наразі пункт перетримки потребує коштів на пігулки від глистів. ПриватБанк: 5168 7427 1574 5604 (Тетяна Зайцева). 

Нагадаємо, що 5 червня на недільному базарі у Переяславі продавали мікрозелень та черешні. Репортаж ви можете побачити тут.

Нагору