ЖИТТЯ

У Переяславі на території студмістечка висадили соняхи в рамках Марафону відповідальності

Представники переяславського університету висадили на території студмістечка соняшники. Це зробили в рамках IV Марафону відповідальності, заснованого Фондом родини Богдана Гаврилишина.

Здобувачі, працівники та ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучилися до IV Марафону відповідальності, заснованого фондом родини Богдана Гаврилишина. Сьогодні, 6 червня на території студентського містечка висаджували соняхи. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт місцевого ВНЗ.

Марафон відповідальності є ініціативою Фонду родини Богдана Гаврилишина, він спонукає до відповідальної поведінки, а головним символом марафону є соняшник сорту “Богдан Гаврилишин”, який був виведений спеціально до 90-річчя всесвітньо відомого українця й названий на його честь.

Окрім традиційного для марафону висаджування насіння соняшників, основна його ідея – розповісти про позитивні зміни, які відбуваються щодня, про активних і небайдужих українців, які творять ці зміни. Він покликаний поширювати основний “меседж” відповідальності, закладений у 15 пунктах Декларації відповідальності людини, яку, власне, і створив знаний на весь світ український діяч Богдан Гаврилишин.

Нагадуємо, що в пункті перетримки “Кіт у чоботях” наразі живе 30 тваринок. Вони всі потребують домівок. Якщо бажаєте взяти собі улюбленця – переходьте за посиланням.

Нагору