ЖИТТЯ

Комендантська година на Київщині діятиме щодня щонайменше до 19 червня

Комендантська година на Київщині триватиме. Її запроваджуватимуть щоночі принаймні до 19 червня.

На території Київської області, зокрема у Переяславській громаді, комендантська година діятиме щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження запроваджуються з 12 до 19 червня щонайменше. Надалі можуть бути продовжені. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний Telegram-канал голови Київської обласної військової адміністрації.

У цей час заборонено перебування цивільного населення на вулиці та в інших громадських місцях. Виняток – задіяність людини в роботі критичної інфраструктури, про що має бути підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. При собі також необхідно мати документ, що підтверджує особу.

“В Україні триває повномасштабна війна. Хоча наші сили оборони звільнили Київщину від загарбників вже понад два місяці тому, небезпека для мирного населення досі зберігається. Це й диверсійні групи ворога, ракетні обстріли, заміновані території… Тому комендантська година змушена, але дуже необхідна міра. Ми повинні максимально убезпечити життя наших мешканців. Вкотре звертаюся до жителів – дотримуйтеся тимчасових обмежень, що запроваджуються на місцях. Ці заходи запроваджуються з єдиною метою – зберегти здоров’я та життя людей. Це наш пріоритет”, – зазначає голова КОВА Олексій Кулеба.

Нагадуємо, що сервіс “Приват24” тимчасово не працюватиме. Коли та з якої причини дізнавайтеся тут.

Нагору