ЖИТТЯ

Відверте листування з неповнолітніми та наркотики: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 та 10 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9 червня, 12:37. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліцейські зупинили чоловіка 1989 р.н. При поверхневій перевірці в нього виявили чорний поліетиленовий пакет із сухою подрібненою речовиною. Пізніше стало відомо, що чоловік мав при собі 5 г коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

9 червня, 13:41. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП за участі автівок Skoda та Lada Kalina. На місце події працювала поліція. Складено європротокол.

10 червня, 20:56. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що він затримав педофіла – чоловіка 1976 р.н., який переписувався з його сином у соцмережах. Заявник повідомляє, що має скріншоти переписок, а також аудіо та відеоматеріали. У поліції нам пояснили, що переписувалися з чоловіком повнолітні особи, котрі вдавали з себе неповнолітніх. Наразі цього чоловіка перевіряють, щоб дізнатися більше інформації.

10 червня, 22:51. Переяслав. Поліції розповіли про побиття чоловіка. Потерпілому діагностували різані рани верхньої правої кінцівки, плеча та нижньої лівої кінцівки. Від написання заяви чоловік відмовився.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадуємо, що 8 червня поліція Переяслава затримала чоловіка. Він викрав автівку, побивши водія.

Нагору