ЖИТТЯ

Придбайте сантехніку, електрику та інструменти в магазині “ТВОЄ” у Переяславі зі знижкою від Інформатора

Придбати якісні інструменти, сантехніку, вентиляції та інші важливі побутові товари від імпортного виробника за доступними цінами можна в магазині “ТВОЄ” у Переяславі. Локація у центрі міста, програма лояльності та промокод зі знижкою від Інформатора чекають на вас.

Українська мережа магазинів “ТВОЄ” на ринку вже близько трьох років. Увесь асортимент товарів – це відомі європейські бренди, якість яких перевірена часом. Серед них ТЕСЕ, Raftec, Grohe, REHAU, Viko, Schneider Electric та багато інших. У Переяславі магазин розташований у торговому центрі “Магніт” (вул. Богдана Хмельницького, 40а), працює без перерв та вихідних із 9:00 до 18:00. Інформатор розповідає деталі.

Магазин “ТВОЄ” в Переяславі пропонує покупцям:

  • сантехніку
  • кріплення
  • електрику
  • вентиляцію
  • ручні, розхідні та електроінструменти

Перевагою мережі магазинів “ТВОЄ” є не тільки широкий асортимент товарів для ремонту і будівництва, а ще й програма лояльності. Достатньо назвати ваш номер телефону при покупці того чи іншого товару, щоб у подальшому отримувати знижки на чергові покупки. Крім того, назвавши в магазині промокод “Інформатор”, ви отримаєте 15% знижки незалежно від зазначеної у чеку суми.

Контакти:

Рекламний матеріал

Нагору